Slugă sau doar antiromân?

in Polemici, controverse

Observăm cum unele partide din România, oameni politici cu influență, au un comportament care intră în totală contradicție cu interesele vitale ale acestui popor. În fond, cam toate fac acest lucru, doar că unele sînt mult în avans față de restul plutonului, și asta datorită faptului că toate partidele pe care le vedem prin Parlament au un minim sprjiin extern.

În anul de grație 2019, putem spune că nu există în România nici un partid 100% românesc, și nu mă refer la organizațiile politice care gravitează în jurul Parlamentului, ci la cele care sînt acolo. În fapt, cititorul român al acestui articol trebuie să fie convins că în Parlament banii îi fac partidele care au acel ,,ceva”, acea pîrghie externă prin care țara asta, colonie în fapt, dar nerecunoscută încă de drept, este condusă. Sub umbrela Uniunii Europene, niște indivizi spilcuiți, îmbrăcați elegant și cu zîmbetul larg, vin și fură, distrug, dezbină și stăpînesc economic acest spațiu. Faptul că tu, cel care citești acum, deocamdată nu te simți slugă, este pentru că ți se permite încă să trăiești, să respiri, să fii încă liber la tine pe plantație, în ceea ce gîndești, pe ceea ce tu crezi că e al tău.

În realitate, tu, român, ești slugă. Ești sluga unui stăpîn universal, imposibil de identificat, dar mult mai puternic decît suma tuturor dictatorilor pe care lumea i-a avut în ultimii 4.000 de ani. Vremurile pe care le trăim sînt extrem de dure, chiar dacă totul este îndulcit și prezentat în culori. Lumea asta în care trăim este ideală pentru cei care nu gîndesc pe termen lung, al căror scop în viață este doar să trăiască cît mai mult, să mănînce, să bea și să facă sex. Dacă vrei să asiguri un minim de viață copiilor tăi, trebuie să fii cumva puțin mai răsărit decît marea masă a celor care se complac în fericirea de a fi ignoranți.

Vorbeam de partide, de oameni politici. Ei trăiesc, își fac ,,bine” treaba, mai ales după anul 2005, dar cu precădere după 2010. Vînd cît pot, cumpără ieftin și vînd și mai ieftin, pentru că șpaga e încă mare. Și-au cristalizat pozițiile, unii au puterea în Parlament, dar nu fac nimic altceva decît să se plîngă. Alții, însă, au adevărata putere, aia a catuselor. Și unii, și alții, același aluat. Nimic bun! Diferă doar stăpînii, unii sînt de peste Ocean, alții de aici, din Europa. Unii încearcă să-l găsească, să se ,,înroleze la un stăpîn” care să-i protejeze, alții, însă, fac coadă la alți stăpîni pentru o felație scurtă, dar nici măcar de aia nu au parte, coada fiind prea lungă.

Asta este România anului 2019. O țară plină de slugi, fie că sînt ele politice, sau doar niște ignoranți care le votează mereu. Sau poate că nu le votează, poate că un anumit Sistem le alege… Nu știm, doar putem să ne dăm cu părerea. Țara asta și-a distrus viitorul. Singură! Și așa va rămîne cel puțin 50 de ani, pînă cînd poate un nou Vadim are să se ridice și, prin curaj, putere și sacrificiu, are să facă ceea ce Corneliu Vadim Tudor, cel plecat în 2015, nu a reușit.

Istoria se repetă, am regresat mulți ani, dar, așa cum o barcă purtată de vînt urcă și coboară, așa și țările trec prin istorie. Doar istoria îi va judeca pe acești vînzători de neam și țară, pentru că poporul, cel de acum, este mult prea laș sau poate mult prea slab ca să o facă.

D.A.

Păreri și opinii