Şmecheri de oraş (27)

in Război corupției

PRIMUL BORDEL MIXT ROMÂNO-CHINEZ
După cum se ştie, există două categorii de bărbaţi: cei care calcă strîmb şi cei care nu recunosc asta. Iar printre cele mai răspîndite fantasme erotice se numără, fără îndoială, aceea de a face sex cu o asiatică. Măcar o dată în viaţă. Şi cum, în economia de piaţă, atunci cînd există cerere, apare imediat şi oferta, în cartierul bucureştean Colentina s-a deschis primul bordel unde cîteva prostituate chinezoaice le fac pe plac românilor dispuşi să plătească pentru o partidă de sex.
De-a lungul anilor, „mascaţii” au mai „călcat” cîteva astfel de stabilimente, dar, de fiecare dată, s-a descoperit că afacerea era strict una „de familie”, atît fetele, cît şi clienţii fiind asiatici. Acum, noutatea este că, sub acelaşi acoperiş, românii sînt „rezolvaţi” de chinezoaice, în timp ce cîteva moldovence au grijă de comercianţii asiatici stabiliţi în România.
Printre „stranierii” care în ultima vreme s-au aciuat pe plaiurile mioritice, chinezii formează cea mai izolată comunitate. Ei îşi rezolvă problemele doar între ei, amestecîndu-se foarte puţin cu românii. Proxenetul bucureştean care a avut ideea şi a reuşit să se asocieze cu cel mai productiv „peşte” chinez care activează în capitală a realizat, din acest punct de vedere, o performanţă. Membru al unei cunoscute familii din lumea interlopă, băiatul spune că el se gîndise de mult la combinaţia asta, dar nu reuşise să-şi găsească nici un partener pe măsură. „Eu am vrut chiar să cumpăr nişte chinezoaice, dar nu am avut de unde, că peştii lor nici n-au vrut să audă şi mi-au zis că femeile prestează doar pentru ai lor, şi că nu vor să aibă de-a face cu străini. Într-o noapte, m-am întîlnit într-o cîrciumă cu vreo patru «chinezauri», printre care şi un combinator tare de tot. Erau beţi mangă şi se luaseră cu nişte ţigani d-ăia de întîi dau cu şuriul şi de-abia pe urmă se uită pe cine au dilit. M-am băgat la mijloc, i-am scăpat pe gălbejiţi de la omor şi aşa au căpătat încredere în mine. M-am mai ţinut vreo două luni după ei, pînă ce am pornit afacerea. Dar a meritat! Toţi şmecherii din oraş se plîng că nu mai au clientelă, şi fetele noastre trag la greu zi şi noapte. Merge combinaţia în regim non-stop, nu au timp săracele nici măcar de pauză de masă. Dar îşi iau banii angro: cîştigă într-o lună cît altele într-un an”.
Afacerea a demarat într-un apartament aflat la parterul unui bloc cît se poate de obişnuit. Acum „afaceriştii” au cumpărat deja şi celelalte trei locuinţe aflate la acelaşi nivel, în două apartamente sînt cazate chinezoaicele, iar în celelalte moldovencele. „Capitalul” părţii române a fost reprezentat de cele 6 basarabence alese pe sprînceană: adică blonde cu sîni de-a dreptul uriaşi. „Asta e cea mai tare chichiţă: a fost ideea partenerului meu. Aşa cum românii visează să aibă o chinezoaică şi ai lor ar fi vrut să aibă de-a face cu ale noastre, dar le era tîrşă, se temeau. Acum sînt toate la un loc. Atîta doar că românii noştri intră la chinezoaice şi ai lor bat la uşile unde ştiu că sînt, cum le zic ei, «ţîţoaţe». Preţul este la fel peste tot, 100 de lei noi pentru o partidă. Deja totul merge ca pe roate şi putem să ridicăm tariful pentru chinezoaice la 50 de euro, că le-au prins românii gustul. Sînt de belea, ce mai încolo şi încoace! Nu că îmi laud eu marfa, dar asta au zis-o toţi clienţii! Şi cînd le vezi, nu dai nici doi bani pe ele, două la buletin, nici nu zici că sînt femei, dar ştiu meserie şi nici nu sînt fiţoase, nu fac mofturi, nu se plîng, de multe ori mi se face mie milă şi le pun să se mai odihnească şi ele, că altfel ar produce non-stop. Parcă-s furnicuţe. Toată lumea este mulţumită. Pînă şi moldovencele zic «bogdaproste» de aşa clienţi. Ele spun că pe «chinezauri» nici nu-i simţi şi, oricum, dacă ştii cum să-i iei, în două secunde i-ai şi pupat pe portofel”. Cam aceasta este reţeta succesului celei mai cunoscute „multinaţionale” interlope de la noi din domeniul prostituţiei: talentul chinezoaicelor şi patima basarabencelor.

(va urma)
Tache
(Text preluat din volumul „Şmecheri de oraş“)

COMENTARII DE LA CITITORI