Soarele, un portal pentru extratereştri (1)

in Lecturi la lumina ceaiului

Sondele spaţiale NASA au surprins imagini cu un OZN uriaş, de mărimea Pămîntului, în apropierea Soarelui.
Sînt din ce în ce mai mulţi aceia care cred, atît în lumea ştiinţifică, cît şi printre cititorii şi pasionaţii de paranormal, că, de fapt, Soarele nu ar fi nimic altceva decît un imens portal pentru civilizaţiile extraterestre!
Poartă către alte Lumi
Iar această idee, despre ce ar fi cu adevărat Soarele, care face posibilă viaţa pe Pămînt, este dusă şi mai departe de către, cel puţin, o parte a oamenilor de ştiinţă. Aceştia opinează că, de fapt, Soarele este un imens generator de fisiune nucleară, creat şi dedicat unor scopuri multiple, nu doar pentru a susţine viaţa pe Terra. Teoria, considerată de unii drept o teorie a conspiraţiei, este completată cu multe alte detalii ale unui scenariu destul de realist pentru minţile antrenate în a înţelege miracolul existenţial şi funcţional al Universului şi al Multiversurilor. Iar printre aceste detalii informaţionale despre ce ar fi, în realitate, Soarele, există şi o altă informaţie deosebit de interesantă, conform căreia exploziile care au loc la nivelul Soarelui nu ar fi altceva decît vîrtejuri care creează intrarea în respectivele portaluri, aceste explozii creînd căile de comunicare dintre lumi. Portalurile sînt „construite“ de către o superforţă, o superinteligenţă galactică şi universală, pentru a sprijini călătoriile intergalactice ale tuturor civilizaţiilor care au dezvoltat tehnologia necesară pentru a ajunge în sistemul nostru solar, sau oriunde altundeva. Inimaginabil, incredibil este ceea ce veţi fi, probabil, tentaţi să spuneţi. De acord cu dvs., cel puţin în primă instanţă, pentru că, la baza acestor afirmaţii, fie că ne place sau nu să credem, s-ar afla şi evidenţe grafice, după cum au fost numite, sau imagini ale activităţii Soarelui nostru, sau al mai multor civilizaţii şi lumi, care se comportă, după cum se vede în respectivele imagini, mai degrabă ca o poartă de trecere, dinspre un mod de viaţă pe care credem că îl cunoaştem şi îl înţelegem, către alte moduri de viaţă, pe care abia dacă le intuim, cu teamă şi groază că ar putea fi adevărate. De ce groază? Pentru că tot ceea ce credeam că ştiam pînă acum despre această viaţă, pe care o trăim de mii de ani pe Terra, nu doar fără a efectua călătorii în afara planetei, ci, pur şi simplu, în lipsa unei cunoaşteri despre Cine şi ce a creat-o, se schimbă, iar teoria prezentată mai sus poate genera spaima că, de fapt, sîntem, în permanenţă, supuşi unor pericole uriaşe de care nu sîntem cîtuşi de puţin conştienţi.
Iată un exemplu în acest sens. Oamenii de ştiinţă şi-au pus o întrebare de un foarte mare bun simţ, în încercarea de a desluşi un mister cel puţin deranjant.

(va urma)

INGRID BACIU

COMENTARII DE LA CITITORI