Soarele, un portal pentru extratereştri (2)

in Lecturi la lumina ceaiului

Cum am ajuns să fim atît de mulţi?
Dacă în anii de glorie ai împăratului Napoleon populaţia Planetei nu depăşea cu mult un miliard, cum a fost cu putinţă ca, doar un secol şi jumătate mai tîrziu, aceeaşi populaţie să depăşească cifra de 6 miliarde de indivizi?! Cum a fost cu putinţă ca societatea umană să se înmulţească atît de mult, lucru pe care nu îl făcuse în sute şi mii de ani de istorie, în care, în lipsa tehnicii, oamenii socializau necontenit, apropierea dintre aceştia fiind, pînă la dezvoltarea unor dispozitive de înaltă tehnologie, cu adevărat propice formării de cupluri şi familii, care să ducă la înmulţire? Este un lucru recunoscut de către specialiştii în domeniu faptul că oamenii, în ultimele decade, au fost tot mai puţin apropiaţi, prietenia, iubirea şi familia devenind valori aproape absente din comunităţile profund tehnologizate. Dacă aceste valori sînt atît de puţin reprezentate în societăţile umane ale ultimei jumătăţi de secol, cel puţin, cum a fost posibil ca, în doar un secol, dacă scădem ultimele două decade, societatea umană să se înmulţească atît de mult?! Să adăugăm la această informaţie şi faptul că, tot în acest ultim secol, au fost raportate mii de apariţii de OZN-uri, întîlniri de gradul III, adică întîlniri faţă în faţă cu umanoizi non-umani, reprezentanţi ai altor civilizaţii, despre care aflăm că au şi puterea de a se infiltra printre noi, fără ca să îi putem deosebi de fiinţe cu înfăţişare umană.
Dacă aceste portaluri, de pe Soare, sînt reale, dacă prin ele se efectuează, într-adevăr, călătorii intergalactice, de către civilizaţii umanoide sau nu, dar total necunoscute omului obişnuit, se conturează tot mai profund ideea că noi, civilizaţia umană, am devenit, cel puţin în ultima sută de ani, o civilizaţie invadată, care nu îşi mai aparţine! Iar de aici, de la această teorie, multe alte mistere, legate de evenimentele majore prin care a trecut umanitatea în Secolul XX, precum şi de explozia inexplicabilă, cel puţin aparent, a tehnicii, devin mult mai uşor de desluşit.
Vin extratereştrii!
La nivelul lunii martie anul curent, spre exemplu, s-a putut observa pe unele imagini captate prin satelit de pe suprafaţa Soarelui, cum, pe o mare arie a acestuia, s-a produs o anomalie incredibilă: pe o întindere de milioane de kilometri, s-a deschis ceva asemenea unei zone de acces, un portal. Ufologii sînt primii care au afirmat că sînt portaluri pentru a permite călătoria extratereştrilor dintr-o galaxie în alta, iar cei de la NASA, care sînt adesea acuzaţi că ascund adevăruri de orice gen, nu au avut nici o reacţie în urma acestor afirmaţii, nu au negat în iunie, acum două luni, deci tot anul acesta, informaţia-bombă. Dar adevărul urma să vină de la sonda specială SOHO, care a trimis pe Pămînt imagini foarte clare a ceea ce, la fel de clar, s-a putut evidenţia ca fiind o imensă flotă de obiecte extraterestre, care, ordonate, se deplasau, toate, către Terra.

(va urma)
INGRID BACIU

COMENTARII DE LA CITITORI