Soarele, un portal pentru extratereştri (3)

in Lecturi la lumina ceaiului

În aceleaşi imagini, s-a putut vedea, mai puţin clar (specialiştii de la NASA fiind acuzaţi că au prelucrat fotografia) o navă extraterestră uriaşă, de proporţii incredibile, aflată în apropierea Soarelui, şi care părea a fi ceea ce a fost numit generic de către specialiştii în domeniu, ufologi sau nu: nava-mamă.

Pe ce lume trăim?
Este, probabil, întrebarea pe care, cu o undă de revoltă şi cu un puternic sentiment de teamă, nu putem să nu ne-o adresăm nouă înşine, mulţi dintre noi. De ce nu sînt cunoscute publicului larg aceste realităţi şi încotro se îndreaptă civilizaţia umană? Ce s-ar putea să se îndrepte către noi, prin ceea ce, în mod normal, ar trebui doar să ne dea viaţă şi nu să ne-o pună în pericol? Cîte civilizaţii non umane, dar umanoide, este posibil să se fi infiltrat printre oameni şi cîţi ani vor mai trece pînă cînd vom fi, pe Terra, poate 12 miliarde de „oameni“ şi nu „doar“ 6? Vom mai fi, însă, atunci, stăpînii vieţii noastre pe o planetă despre care încă mai credem că ne aparţine?
În altă ordine de idei, aceia dintre noi care folosesc Internetul, ştim foarte bine că aici au fost postate, în ultimii ani, multe filmuleţe în care se pot vedea imagini ascunse de NASA, dar ajunse la îndemîna publicului larg nu ştim cum, dar oricum, prin munca unor temerari, care, prin diverse eforturi, au reuşit să obţină aceste imagini. Despre aceste imagini însă, unele fiind în mod vizibil prelucrate de către cei interesaţi în a oculta ceva, nefiind aşa cum au fost trimise de sondele spaţiale, adică originale, Tyler Glocker, responsabil de canalul YouTube, avea să declare că: „NASA utilizează pixeli specifici pentru a crea zone blurate şi cuadraturi neclare, atunci cînd doreşte să ascundă ceva“. De asemenea, cunoscutul ufolog Scott C. Waring explică următoarele: compararea a două imagini făcute de sonda SOHO, una obţinută în zona în care cealaltă fotografie este blurată, demonstrează că „un enorm OZN, mai mare decît Terra, a fost captat de către sonda specială SOHO în proximitatea Soarelui, în timp ce îşi extrăgea energia necesară…“.
„Acest OZN culege energia necesară, sistematic, pentru a putea călători într-o dimensiune străină pentru el, cum este lumea noastră, sistemul nostru solar, iar la această concluzie s-a ajuns pentru că este văzut, în multe ocazii, în apropierea Soarelui. OZN-ul drenează energia solară, o trage în el însuşi, aceasta se scurge în el…“.

Ca o concluzie…
Dumneavoastră, cititorii, trebuie să analizaţi cele scrise aici, să meditaţi asupra tuturor lucrurilor cunoscute, asupra a ceea ce credeţi că ştiţi despre viaţă, sensul vieţii, istoria omului şi anomaliile recente din evoluţia de dată recentă a societăţii umane, cît a evoluat aceasta de fapt, în ce sens, cum au fost posibile cuceririle incredibile ale ştiinţei în timp ce, faţă de om şi faţă de nevoile sale, dispreţul suveran al nu ştim cui, a crescut exponenţial cu explozia tehnologică. Deja viitorul omului pe Terra se evidenţiază ca fiind tot mai puţin probabil… acesta fiind, de fapt, profund dezumanizat şi desacralizat. Cine ne pune necontenit viaţa şi tot ceea ce a însemnat cîndva un mod de viaţă, în pericol? Al cui modus vivendi, sau mod de a trăi, ni l-am asumat, inconştient, desigur, în ultimul secol şi ceva? Să găsim în Soare, la modul propriu şi în mod fizic, palpabil, un posibil răspuns? Cine ştie…

Sfîrşit

INGRID BACIU

COMENTARII DE LA CITITORI