Soldaţi ruşi pietrificaţi în urma unui incident OZN

in Polemici, controverse

 

Potrivit unui raport CIA declasificat, mai mulţi soldaţi ruşi veniţi să investigheze locul aterizării unui obiect misterios au fost găsiţi ulterior pietrificaţi. Raportul declasificat este disponibil pe site-ul oficial al CIA. Setul de documente declasificat vorbeşte despre faptul că 23 de soldaţi ruşi au fost răniţi sau ucişi, prin pietrificare, după ce ar fi deschis focul asupra unui OZN.

Potrivit celor de la „The Sun“, incidentul s-ar fi petrecut în anul 1993 şi a fost tratat cu mai mulţi ani în urmă şi de presa de la Kiev, care cita la momentul respectiv nu mai puţin de 250 de documente KGB ce relatau despre această poveste bizară.

Potrivit rapoartelor KGB-ului, doar doi soldaţi au supravieţuit conflictului, iar rămăşiţele „soldaţilor pietrificaţi” au fost transferate la o instituţie de cercetare secretă de lîngă Moscova. În acelaşi articol din ziarul ucrainian citat de „The Sun“ se mai precizează şi că: „specialiştii presupun că o sursă de energie încă necunoscută pămîntenilor a schimbat imediat structura organismelor vii (soldaţii), transformîndu-i într-o substanţă a cărei structură moleculară nu se deosebea de calcar”.

Revenind la documentul celor de la CIA dat acum publicităţii, nu este tocmai clar motivul pentru care a fost făcut public, mai ales că nu este vorba despre un incident petrecut pe teritoriul american, ci în cealaltă parte a lumii, în Siberia.

(Cunoastelumea.ro)

COMENTARII DE LA CITITORI