Spuneţi generaţiilor viitoare ŞI, MAI ALES, ÎNCERCAŢI SĂ PRICEPEŢI, VOI, CEI DE AZI, MESAJUL NOSTRU

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Trăim vremuri grele, după ce ne-am lăsat conduşi, vreme de 26 de ani, de nişte capete pătrate şi de acoliţii acestora. În incultura lor, ei n-au fost capabili să înţeleagă prezicerile nostradamiene. Încă de acum 400 de ani, prezicerile acestea ne-au atras atenţia că România, pămînt ales, această Mesopotamie (ţara dintre ape) aflată la mijlocul Lumii celei Mari (a Europei, la acea dată, ţară situată pe meridianul de 25 grade longitudine estică şi la paralela de 45 grade), adică între Nistru, Marea Neagră, Dunăre şi Tisa. Poziţie pe care cei din alte ţări au încercat să o localizeze în Imperiul Habsburgic, iar americanii, undeva, la New York, departe de paralela 45.

,,Prietenii lui Nostradamus” au atras atenţia încă din perioada de dinaintea alegerilor prezidenţiale, în al treilea Mesaj către români (v. „Tricolorul” din 29 octombrie 2014), să nu ne jucăm cu focul. Să evităm repetarea Istoriei, pentru ca să nu se mai întîmple ceea ce s-a întîmplat după alungarea din guvern a lui Nicolae Titulescu. Şi să nu permitem ca, în fruntea ţării, să ajungă un neica-nimeni, în locul lui Vadim. Iar dacă nu vom proceda astfel, românii vor avea de suportat consecinţe grele. Ce s-a întîmplat, ştim cu toţii. Vadim a fost dat de-o parte şi, în loc să devină preşedintele ţării, ne-a fost luat de Dumnezeu, pentru ca, de acolo, să ne dirijeze într-un fel.

Şi este atît de simplu să ne dăm seama ceea ce ar fi urmat să facă acest om, credincios şi patriot, pentru ca România să nu aibă neplăceri. Numai dacă ne gîndim că, spre exemplu, în timp ce preşedintele de la acea dată îşi bătea joc de viceprim-ministrul guvernului rus, Dmitri Rogozin (atitudine în urma căreia am avut parte şi de ameninţări străvezii ale autorităţilor de la Moscova), Vadim discuta omeneşte cu el, la Bruxelles. La fel a procedat Tribunul şi în relaţiile cu alte personalităţi străine (de la Înalţi Pontifi ai Vaticanului pînă la şefi de State), precum şi cu ocazia numeroaselor activităţi externe la care a participat şi unde ne-a reprezentat cu demnitate.

Reamintim, în încheiere, Catrenul IV-21, decodificat de Prietenii lui Nostradamus:

„Schimbarea va fi foarte dificilă;

Cu prilejul schimbării, se vor face cîştig oraşe, provincii (după decodificare: Viile de la Răsărit, adică Basarabia);

Cel cu inima înaltă, înţeleaptă (după decodificare: Corneliu Vadim Tudor) va fi pus, iar cel abil (după decodificare: Traian Băsescu) va fi gonit;

În ţară, pînă la Mare, poporul îşi va schimba statul”. Textul, în limba franceză, este publicat în mesajele anterioare.

Din păcate, nu s-a realizat nici una dintre prezicerile nostradamidiene. Nici măcar ,,abilul” nu a fost gonit. Deşi nu mai are nici o funcţie, respectivul continuă să se manifeste (prin critici şi indicaţii), ca şi cînd ar fi încă preşedintele României.

Iată lucruri care ne îngrijorează. Iar conducătorii de azi ai ţării nici măcar nu le văd. Ar fi necesară o coaliţie naţională, în afara partidelor sau a altor găşti asemănătoare.

PRIETENII LUI NOSTRADAMUS

COMENTARII DE LA CITITORI