SUA va ridica vizele pentru români

in Umor "politicianist"

Nici nu s-a uscat bine peluza din faţa Casei Albe, unde preşediţii Donalt Trump şi Iohannis au organizat o conferinţă de presă comună, că deja în Congrsul SUA se discută aprins ridicarea vizelor pentru românii care vor să intre pe teritoriul SUA.

Încîntaţi de prestanţa preşedintelui român, dar şi de faptul că a dovedit că vorbeşte engleza mai bine ca omologul său american, congresmenii americani au în vedere ridicarea vizelor pentru românii care vor să emigreze sau să viziteze Statele Unite, în anumite condiţii.

După mai multe dezbateri aprinse, s-a decis că românii care doresc să intre în SUA fără viză, o pot face foarte uşor, dacă aceştia dovedesc că au avut cel puţin o relaţie homosexuală cu 24 de ore înainte de intrarea pe teritoriul american, dacă au cerut de soţie sau de soţ o persoana de acelaşi sex în ultima lună şi, obligatoriu, dacă au participat activ la orice miting de promovare a valorilor homosexualităţilor, în ultimii 27 de ani.

Totodată, alături de paşaport, românii care vor să intre în SUA fără viză trebuie să aibă cel puţin o fotografie cu ei şi iubiţii lor, într-o postură care să nu lase loc de intepretări. Ele pot intra în contradicţie cu spiritul liber al celor care văd în curcubeu cu totul altceva decît este el de fapt.

Modalitatea de intrare în SUA a fost bine aprofundată după ce Senatorii americani au urmărit o fotografie de grup a primelor doamne ale unor şefi de stat ale unor ţări membre NATO. Încîntaţi de prima doamnă a Luxemburgului şi de nuanţa atent aleasă a cravatei, ce rezona puternic cu rochia tradiţională a primei doamne a Turciei, au căzut de acord că puritanismul american nu trebuie să se opună trendului colorat al Europei, şi au introdus ca un prim test România, ca stat cobai al viitorului luminos şi colorat al relaţiilor matrimoniale.

DA

Dragnea introduce taxa Trump

Păreri și opinii