TelDrum va deszăpezi Venezuela

in Umor "politicianist"

Fără nici un fel de preambul, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a fost solicitată de urgenţă prezenţa la Washington, de către însuşi preşedintele american, Donald Trump, într-un moment extrem de tensionat pe scena internaţională. Chiar dacă, aparent şi oficial, Dragnea va merge la un eveniment creştin, în realitate se pare că prezenţa lui în capitala americană are un cu totul şi cu totul alt scop. Conform unor surse care au dorit să rămînă anonime, Liviu Dragnea va avea un rol extrem de important în criza venezueleană, în sensul că va fi trimis la Caracas ca reprezentant special al preşedintelui american, pentru a calma spiritele deja încinse de acolo şi, de ce nu, să facă şi cîteva investiţii imobiliare.

,,Liviu Dragnea a demonstrat că este un investitor în Brazilia, aşa că Trump îşi doreşte un astfel de om şi la Caracas, care să-l umilească pe Maduro, şi i-a propus deja să fie acolo un premier precum este Dăncilă în România’’. Cu un astfel de premier, preşedintele Maduro nu doar că va pleca de la putere, lăsîndu-l pe reprezentantul Americii la cîrma Venezuelei, dar se pare că va merge în Tibet, unde va petrece cel puţin 7 ani pentru purificare, au mai declarat sursele citate.

Pentru SUA, pentru întreaga lume civilizată, soluţia Dragnea este singura care va avea efect imediat şi pe termen lung în Venezuela. Există şi un cost, este adevărat, şi anume transferul unui număr nespecificat de teleormăneni la Caracas, pentru preluarea funcţiilor cheie administrative, dorinţa preşedintelui PSD fiind una simplă: compania Tel Drum să primească toate contractele de deszăpezire din statul sud-american, dorinţă pe care preşedintele american i-a îndeplinit-o deja.

D.A.

Păreri și opinii