Textul care nu a fost făcut public niciodată – al treilea secret de la Fatima

in Lecturi la lumina ceaiului

Conţinutul celui de-al treilea secret de la Fatima a rămas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuînd să fie ţinut ascuns de către Vatican din motive „strategice“.
Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la început o mare devoţiune faţă de Fatima şi faţă de Fecioara Maria în ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima. Astfel, el a propovăduit mesajul ei, care era „Pocăiţi-vă pentru păcatele voastre şi întoarceţi-vă la DUMNEZEU“, însă, în cele din urmă, el nu şi-a menţinut atitudinea, sub pretextul că mesajul este apocaliptic. Textul se pare că este de o violenţă extrem de greu de înţeles.
Numeroase voci chiar contestă ceea ce susţine al treilea secret de la Fatima pe motiv că nici un creator nu ar putea să-şi distrugă creaţia într-un asemenea mod. Textul prezintă numeroase semne care se vor arăta înaintea nenorocirii finale.
Într-o noaptea friguroasă, probabil în mijlocul iernii, cu doar 10 minute înainte de miezul nopţii, un cutremur major va zgudui Pămîntul preţ de 8 ore. Se vehiculează că acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. În urma acestui cutremur devastator, axa Planetei se va înclina şi o obscuritate înfricoşătoare va pune stăpînire asupra Terrei timp de 3 zile.
Următorul semn, care va declanşa şi Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat aflat într-o poziţie înaltă. Atunci, un război nuclear, aşa cum nimeni nu îşi poate imagina, se va declanşa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile. Apoi, lucrurile vor deveni şi mai cumplite, pentru ca haosul şi răul să pună stăpînire pe întreaga Planetă. Această nebunie nu va dura la infinit, în cele din urmă pacea va fi cea care va domina ceea ce va mai rămîne din societate.
Şi apoi, va începe o nouă era cu persoane pline de bunătate. Singura problemă este că foarte puţini dintre oameni vor fi aleşi pentru a relansa viaţa pe Terra. Aceşti norocoşi sînt cei care se vor lepăda de viaţa păcătoasă pe care o duc şi vor găsi drumul de întoarcere spre Divinitate.
Cele trei secrete de la Fatima reprezintă o serie de viziuni şi profeţii care ar fi avut loc ca urmare a apariţiei Fecioarei Maria în faţa a trei tineri păstori portughezi, Lucia Santos şi verişorii ei, Jacinta şi Francisco Marto, începînd cu data de 13 mai 1917. Cei trei copii au afirmat că au fost vizitaţi de către o presupusă Fecioara Maria de 6 ori, între mai şi octombrie 1917 Apariţia este acum cunoscută sub numele de Maica Domnului de la Fatima.

COMENTARII DE LA CITITORI