Traficul de droguri alimentează Mafia politică şi militară (25)

in Lecturi la lumina ceaiului

Comitetul celor 300 a inclus, în planul vizînd instituirea noii ordini a lumii, sub conducerea unui Guvern Mondial Unic, şi aceste măsuri:

Divergenţele dintre facţiunile şi grupările rivale – precum cele dintre arabi şi evrei, ori dintre diversele triburi africane – vor fi exacerbate şi lăsate să degenereze în războaie de exterminare reciprocă, sub ochii NATO şi ai observatorilor ONU. Aceleaşi tactici se vor folosi în America Centrală şi în America de Sud. Astfel de războaie de uzură vor avea loc înainte ca Guvernul Mondial Unic să preia puterea şi ele vor fi provocate pe toate continentele unde trăiesc grupuri numeroase de oameni, de religii şi etnii diferite, cum ar fi populaţia sikh şi hinduşii, din India, pakistanezii musulmani ş.a. Tensiunile etnice şi religioase vor fi amplificate şi exacerbate; se vor încuraja şi cultiva conflictele violente, ca metode de ,,soluţionare” a disensiunilor.

Toate Serviciile de Informaţii şi întreaga presă se vor afla sub controlul Guvernului Mondial Unic. Metoda spălării creierului va fi aplicată constant în rîndul populaţiei, sub forma producţiilor culturale de ,,divertisment”, aşa cum el deja se practică, devenind, astăzi, în Statele Unite, chiar o formă rafinată de ,,artă”. Tinerii separaţi de ,,părinţii denaturaţi” vor primi o educaţie specială, menită să-i abrutizeze. Tineretul de ambele sexe va fi instruit pentru a putea lucra ca gardieni, în sistemul lagărelor de muncă, instituit de Noua Ordine Mondială.

Este evident, din capul locului, că mai e mult de lucru pînă să se poată ivi zorii Noii Ordini Mondiale. Comitetul celor 300 a pus la punct, de mult, planurile de destabilizare a civilizaţiei, aşa cum o cunoaştem, unele dintre acestea fiind făcute publice în clasica lucrare a lui Zbigniew Brzezinski ,,Era Tehnotronică” şi în scrierile lui Aurelio Peccei, fondatorul Clubului de la Roma, mai cu seamă în cartea sa ,,Prăpastia din faţă”. Peccei a expus, în volumul menţionat, planurile Comitetului celor 300 privind ,,îmblînzirea” omului, pe care el îl numea ,,inamicul”. Autorul cita ceea ce i-a spus odată Felix Dzerjinski lui Sydney Reilly, la apogeul Terorii Roşii, cînd erau masacraţi milioane de ruşi: ,,De ce să mă intereseze cîţi mor? Pînă şi Biblia creştină spune: ce e omul, pentru ca lui Dumnezeu să-I pese de el? Pentru mine, omul nu e decît un creier, la un capăt, şi o fabrică de rahat, la celălalt”.

Din această viziune abrutizantă despre fiinţa umană S-a ivit Emmanuel Christosul să salveze lumea. Sydney Reilly era agentul operativ trimis de MI6 să urmărească activităţile lui Dzerzinski. Se spune că acesta ar fi fost împuşcat de prietenul său, Felix, în timp ce încerca să fugă din Rusia. Acest complot elaborat a fost pus la cale cînd unii membri ai Parlamentului britanic au început să protesteze şi să ceară, tot mai sonor, socoteală cu privire la activităţile lui Reilly în Rusia. Exista, astfel, riscul ca el să divulge rolul Comitetului celor 300 în dobîndirea controlului asupra zăcămintelor petroliere din Baku şi importanţa majoră pe care o avusese în sprijinirea lui Lenin şi a lui Troţki pe parcursul revoluţiei bolşevice.

Pentru ca adevărul să nu fie aflat de la Reilly, MI6 a considerat că era mai convenabil să-i însceneze moartea. Reilly şi-a trăit restul vieţii în huzur, într-o vilă din Rusia, rezervată, de regulă, elitei bolşevice. Susţinînd că se va produce haosul dacă America post-industrială nu va fi condusă de ,,Alianţa Atlantică”, un eufemism pentru Comitetul celor 300, Peccei a propus o triere malthusiană la scară globală. El a imaginat o coliziune între aparatul ştiinţifico-tehnologico-militar al Uniunii Sovietice şi lumea occidentală. Astfel, ţările Pactului de la Varşovia aveau să beneficieze de o convergenţă cu Vestul, sub Guvernul Mondial Unic, pentru a participa la afacerile globale, pe baza a două componente: administrarea crizelor şi planificarea mondială.

(va urma)

JOHN COLEMAN

COMENTARII DE LA CITITORI