Traficul de droguri alimentează Mafia politică şi militară (34)

in Lecturi la lumina ceaiului

Înainte de a depăşi limitele stabilite de ,,Morgan Guarantee“, Drexel Burnham Lambert era un favorit al Comitetului celor 300. În 1981, aproape fiecare Casă de brokeraj majoră, din Washington, fusese cumpărată de Comitet. Compania ,,Phibro“, branşa de afaceri a familiei Oppenheimer, de la ,,Anglo-American Corporation“, fuzionase cu ,,Salomon Brothers“. Prin acest mecanism de control, Comitetul celor 300 garantează că membrii săi şi corporaţiile lor de afaceri, cu arie extinsă de acţiune, îşi predau investiţiile pe Wall Street, cu o rată dublă faţă de cea a investitorilor străini „din afară“.

Reţineţi că unele dintre cele mai bogate familii din lume locuiesc în Europa, aşa că e firesc ca ele să reprezinte majoritatea în rîndul membrilor Comitetului. Pe lîngă familia Von Thurn und Taxis, care a fost, cîndva, proprietara francizei poştale din Germania, David Rockefeller poate părea o rudă săracă. Dinastia Von Thurn und Taxis are o vechime de 300 de ani, iar membrii familiei, generaţii după generaţii, au avut asigurate, în Comitet, locurile de frunte, pe care le ocupă şi în zilele noastre. Am menţionat, deja, numele multora dintre cei mai bogaţi membri ai Nobilimii Negre veneţiene care fac parte din Comitetul celor 300, şi vom adăuga şi numele altora, pe măsură ce-i vom întîlni în diversele lor domenii de activitate. Acum, îi vom include şi pe unii membri americani ai Comitetului celor 300, încercînd să le urmărim afilierile şi relaţiile care duc pînă la Coroana Britanică.

Cum se pot confirma aceste fapte? În realitate, unele dintre ele nici nu se pot verifica, pentru că datele provin direct din dosarele Serviciilor de Informaţii. Dar, cu multă alergătură, se pot găsi numeroase surse care să confirme măcar o parte din aceste fapte. Cercetarea ar implica o căutare minuţioasă prin ,,Dun and Bradstreet Reference Book of Corporations“, prin arhivele ,,Standard and Poors“, precum şi prin ediţiile britanice şi americane din „Who’s Who“. De asemenea, ar fi necesare ore întregi de muncă pentru confruntarea numelor cu afilierile lor corporatiste.

Corporaţiile, băncile şi companiile de asigurări ale Comitetului celor 300 operează sub comandă unificată, acoperind toate aspectele unei strategii şi acţiuni coordonate. Comitetul este SINGURA ierarhie de putere organizată din lume, care transcende toate guvernele şi toţii indivizii, oricît de puternici s-ar crede ei. Această structură acoperă Finanţele, domeniul Apărării şi partidele politice de toate culorile şi orientările.

Nu există nici o entitate pe care Comitetul să n-o poată depista şi controla, inclusiv religiile organizate ale lumii. Prin urmare, acesta este atotputernicul GRUP OLIMPIAN, a cărui putere îşi are baza la Londra şi în centrele financiare ale Capitalei britanice. El e cel ce ţine în mîinile sale metalele, mineralele şi pietrele preţioase, cocaina, opiul şi medicamentele, dar îi are şi pe bancheri, pe promotorii cultelor religioase şi pe fondatorii muzicii rock. Coroana Britanică este punctul de control din care radiază toate. Vorba aceea: „Şi-au vîrît cîte un deget în fiecare plăcintă“.

Este evident că domeniul comunicaţiilor e controlat cu cea mai mare stricteţe. Revenind la R.C.A., constatăm că directoratul său este compus din personalităţi anglo-americane, care ocupă locuri proeminente şi în alte organizaţii, precum: N.A.T.O., Clubul de la Roma, Comisia Trilaterală, Francmasoneria, ,,Capul de Mort“, Grupul Bilderberg, ,,Masa Rotundă“, Societatea ,,Milner“ şi Societatea ,,Aristotel“, a Iezuiţilor. Printre cei ce s-au aflat la conducerea R.C.A. se număra şi David Sarnoff. Acesta s-a mutat la Londra în acelaşi timp cînd William Stephenson s-a instalat în sediul R.C.A., din New York.

Toate cele 3 mari reţele de televiziune americane au apărut ca mlădiţe ale R.C.A., în special National Broadcasting Company (N.B.C.), care a fost prima dintre ele, urmată îndeaproape de American Broadcasting Company (A.B.C.), în 1951. A treia mare reţea de televiziune a fost Columbia Broadcasting System (C.B.S.), care, la fel ca surorile sale a fost, şi încă mai este, dominată de Serviciile britanice de Informaţii. William Paley a fost instruit în tehnicile de spălare a creierului în massă, la Institutul Tavistock, înainte de a fi considerat calificat să conducă reţeaua C.B.S.

Astfel, fără ştirea locuitorilor Statelor Unite, toate reţelele de televiziune americane mai importante sînt supuse supravegherii britanice, şi toate informaţiile pe care acestea le difuzează primesc, mai întîi, aprobarea de la Londra. E interesant de observat că publicaţia informativă a Institutului Tavistock, editată de Institutul de Cercetări Stanford şi intitulată „Conspiraţia Vărsătorului“, a fost finanţată din donaţii de la toate cele 3 reţele principale de televiziune.

De altfel, aceste reţele de televiziune sînt reprezentate în Comitetul celor 300. Ele sînt afiliate gigantului afacerilor comunicaţiilor în massă, Corporaţia ,,Xerox“, din Rochester, New York, al cărei preşedinte, Robert M. Beck, este membru al Comitetului. Beck este şi director al ,,Prudential Life Insurance Company“, o subsidiară a firmei ,,London Prudential Assurance Company Limited“.

Din Consiliul de Administraţie al ,,Xerox“ mai fac parte: Howard Clark, de la ,,American Express Company“ – unul dintre principalele canale de circulaţie a banilor obţinuţi din droguri, prin intermediul „cecurilor de călătorie“ -, fostul secretar al Trezoreriei, William Simon, şi Sol Linowitz, cel care a negociat Tratatele Canalului Panama, din partea Comitetului. Linowitz este important pentru Comitetul celor 300, în virtutea îndelungatei sale experienţe de spălare a narcodolarilor, prin intermediul companiei ,,Marine Midland“ şi al Băncii din Hong Kong şi Shanghai.

(va urma)

JOHN COLEMAN

COMENTARII DE LA CITITORI