TRAIAN BĂSESCU, ACUZAT, OFICIAL, DE GENOCID ŞI TRĂDARE DE ŢARĂ

in Lecturi la lumina ceaiului

Denunţ Penal aruncat la coş de baschetbalista L.C. Kövesi

 

Către,

 

Parchetul de pe lîngă Înalta Curte

de Casaţie şi Justiţie

Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti

 

În atenţia doamnei procuror general,

Laura Codruţa Kövesi,

Subsemnatul dr. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare, domiciliat în Bucureşti, Str. G-ral dr. Mihail Butoianu nr. 4, ap. 1, Sector 5, în temeiul Art. 357 şi al Art. 155 – Cod Procedură Penală, formulez prezentul

 

DENUNŢ PENAL

împotriva preşedintelui României, Traian Băsescu, pentru săvîrşirea infracţiunilor de Genocid, conform Art. 357, şi de Trădare de Ţară, conform Art. 155 din Codul Penal, avînd în vedere următoarele

 

MOTIVE:

preşedintele Traian Băsescu se face vinovat de Genocid, conform Art. 357 Alineatul c: „Supunerea colectivităţii ori grupului la condiţii de existenţă sau tratament de natură să ducă la distrugere fizică“, şi care se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 20 de ani, şi de Trădare de Ţară, conform Art. 155 – Cod Penal, care se referă la subminarea economiei naţionale, pedeapsa fiind detenţie pe viaţă, sau închisoare de la 15 la 25 de ani.

Menţionăm că Traian Băsescu, în calitate de reprezentant al Executivului, împreună cu Guvernul, se face complice la evaziunea fiscală, ce a atins 30% din PIB (cca. 40 miliarde euro), la achiziţiile publice frauduloase şi la retrocedările abuzive de imobile şi terenuri.

În ziua de 6 mai a.c., preşedintele Traian Băsescu a decis şi a anunţat public că: de la 1 iunie a.c., vor fi tăiate 25% din veniturile bugetarilor şi 15% din pensii, ajutoare de şomaj, ajutoare sociale, indemnizaţii şi alte drepturi cuvenite cetăţenilor, la care se adaugă încetarea acordării subvenţiilor pentru căldură şi apă caldă. Prin materializarea acestor propuneri, pe care preşedintele Traian Băsescu le-a reiterat în seara zilei de 6 iunie a.c., la întîlnirea de la Palatul Snagov cu membrii Guvernului şi parlamentarii PDL, se comite un grav atentat la viaţa şi sănătatea a cca. 20 milioane de români.

După anunţul preşedintelui Băsescu, din 6 mai a.c., pe întreg teritoriul ţării au avut loc ample manifestaţii ale salariaţilor şi pensionarilor împotriva acestor măsuri draconice la care va fi supus Poporul Român, ce au culminat cu mitingul de protest din ziua de 19 mai a.c., din faţa Guvernului, la care au participat 50.000 de oameni, şi greva generală din 31 mai a.c.. Participanţii la aceste acţiuni de protest au scandat îndelung „Jos Băsescu!“, iar în numeroase localităţi portretul preşedintelui a fost ars.

Avînd în vedere cele prezentate mai sus, vă rugăm ca la soluţionarea prezentului Denunţ Penal să aveţi în vedere gravitatea excepţională a consecinţelor şi să demaraţi cercetările în vederea elucidării tuturor aspectelor pentru tragerea la răspundere penală a lui Traian Băsescu, conform Art. 357 şi Art. 155 – Cod Procedură Penală.

În drept, solicităm aplicarea prevederilor din Codul Penal, iar cercetarea să fie făcută de către un procuror.

Dr. Corneliu Vadim Tudor,

Membru al Parlamentului European,

Preşedintele Partidului România Mare

10 iunie 2010

COMENTARII DE LA CITITORI