• Fondată în 1991 de Corneliu Vadim Tudor și Eugen Barbu •

Tribunul face un tur de forţă prin judeţele ţării

in Alte știri

Candidaţii Partidului România Mare pentru Parlamentul European, domnii Corneliu Vadim Tudor, Victor Iovici, Cristian Stănescu şi domnişoara Alina Alupoaei, s-au întîlnit marţi, 6 mai, cu membrii şi simpatizanţii PRM, la Clubul Sindicatelor „Ductil“ din Municipiul Buzău, unde au fost întîmpinaţi cu căldură şi cu încredere de către cei peste 400 de buzoieni prezenţi la eveniment.

Dl. Corneliu Vadim Tudor a declarat că PRM trebuie să rămînă în Parlamentul European „pentru a face auzită şi vocea românilor simpli, vocea românilor care sînt nemulţumiţi de ceea ce se întîmplă nu numai în ţara lor, ci şi în lume, în general“. De asemenea, liderul Partidului România Mare a arătat că atît domnia-sa, cît şi partidul pe care îl conduce vor saluta întotdeauna „acele demersuri judiciare care îi vor băga la puşcărie pe cei vinovaţi de dezastrul ţării“.

Tot marţi, 6 mai, Tribunul a participat la o emisiune incendiară, găzduită de postul local Campus TV, dar şi la un „duplex“ telefonic Buzău-Bucureşti, în cadrul unei dezbateri realizate de Radio România Actualităţi. Delegaţia PRM (din care a făcut parte şi generalul Marcu Tudor, fost deputat în Parlamentul României, şeful campaniei electorale) s-a deplasat miercuri, 7 mai, la Piatra Neamţ, joi, 8 mai, la Suceava şi, respectiv, vineri, 9 mai, la Iaşi.

COMENTARII DE LA CITITORI

Din aceeaşi categorie

pag-4-albumul-cu-poze-rare-statuie_mv

ALBUMUL CU POZE RARE

Cele patru statui din faţa Universităţii Bucureşti, înfăţişînd cîteva din personalităţile marcante
pag-6-coperta-carte-orele-tineretii

EVENIMENT EDITORIAL

La Editura ,,Amurg sentimental”, din Bucureşti, a apărut volumul de versuri ,,Orele
Du-te Sus