TURISMUL SEXUAL (12)

in Lecturi la lumina ceaiului

Turismul sexual în lumea în curs de dezvoltare (8)

Pentru homosexuali şi lesbiene, un astfel de tip de turism lipseşte de aici; acest lucru este cauzat nu de faptul că el nu ar exista – Egiptul este cunoscut ca o destinaţie populară pentru turiştii homosexuali – ci, pe de o parte, de lipsa de spaţiu şi, pe de altă parte, de inexstenţa unor materiale adecvate de cercetare, în acest sens. Vom arunca, apoi, o privire detaliată asupra turismului sexului din Thailanda, probabil, cea mai populară destinaţie mondială a turismului sexual. Aceasta va fi urmată de o privire generală asupra lumii ascunse a turistelor sexului – şi o focalizare asupra depravării cauzate de reţelele de pedofili.

O noapte în Bangkok (1)

Următorul extras provine de pe un site dedicat amatorilor de turism sexual:

,,Planifică-ţi să mergi (la saloanele de masaj din Bangkok) la ora 7 sau 8 p.m. Dacă ajungi mai tîrziu, şi cele mai frumoase şi mai pricepute fete sînt ocupate. Caută să ajungi mai devreme, cînd ele nu au sosit încă. Ora de închidere este, peste tot, 11 p.m.

Ce se întîmplă cînd intri acolo? Te vei întîlni cu alţii ca tine, străini şi thailandezi, într-o zonă de aşteptare largă, luminată vag, în faţa cîtorva ferestre cu geamuri (în unele cazuri, acestea oferă vizibilitate numai dintr-o direcţie), în spatele cărora stau înşirate, de regulă, cam 100 de fete, dar numărul lor poate depăşi această cifră. Toate sînt îmbrăcate în uniforma localului, de obicei, ceva diafan, şi au un număr prins lîngă umăr. Ele se uită la televizor, bîrfesc, croşetează sau, pur şi simplu, privesc. Foarte rar, una dintre ele va încerca să îţi atragă atenţia. Vei fi imediat abordat de unul sau de mai mulţi «manageri», care te vor întreba ce fată vrei. Nu le permite să te zorească; selectarea este o parte din experienţă. Spune-le că nu te grăbeşti deloc şi întreabă de unde poţi lua o bere (de obicei, de la un bar din afara camerei de aşteptare). Aşază-te, sau plimbă-te pe acolo, uită-te la fete, lasă-ţi fanteziile să se formeze şi RELAXEAZĂ-TE. Toate astea s-ar putea să te intimideze la început şi, din această cauză, tensiunea pe care o resimţi te poate distrage. Dacă ai în gînd ceva anume – îţi poţi imagina orice -, spune-i managerului «exact» ce vrei (e oarecum puţin jenant atunci cînd managerul, aşa cum se întîmplă uneori, este o femeie). Dacă vrei cel mai bun sex oral din lume, spune-o; el îţi va indica specialistele în domeniu. Dacă vrei sex anal, spune asta. Dacă vrei să te uiţi cum fac dragoste două sau trei fete între ele şi apoi să li te alături, spune-o. Fii cît se poate de precis şi de explicit: ei au auzit deja de toate şi te vor îndrepta către fata (fetele) de care ai nevoie. Spre deosebire de barurile din Patpong, aici ei sînt interesaţi ca afacerea lor să reziste pe termen lung, datorită fiecărui client mulţumit.

Cînd te-ai decis asupra unei fete sau a unor fete, a venit momentul să vorbeşti despre preţ. Pentru o fată, acesta este, de obicei, în jur de 75 de dolari, pentru 2 ore, deşi procedura standard este să-ţi arunce în faţă o sumă frumoasă, rotundeă, de 100 de dolari. Poţi să te tocmeşti, dar nu prea mult. Pînă la urmă, dacă eşti mulţumit, 100 de dolari nu e rău; iar dacă nu eşti satisfăcut, şi 10 dolari de prea mult. Cînd accepţi, pînă la urmă, preţul, fă-o cu reticenţă, şi adaugă că la preţul acesta aştepţi o cameră pentru VIP. El va şti ce vrei să spui (chiar dacă tu nu prea ştii). Camerele pentru VIP sînt, în general, mai mari decît altele şi, de multe ori, au numeroase oglinzi.

Managerul va chema fata (fetele) afară, printr-un microfon, şi te va însoţi la casier, unde vei plăti imediat şi te vei întîlni cu fata. Toate acceptă cărţi de credit, apropo. Casierul îi înmînează cheia de la cameră fetei, care, de multe ori, va rămîne tăcută pînă cînd i te vei adresa. Zîmbeşte, spune-i numele tău şi încearcă să te abţii ca, de emoţie, să-i pui întrebări deosebit de tîmpite. Ea te va duce în lift şi, apoi, în cameră. Vei trece, probabil, pe lîngă alţi bărbaţi, însoţiţi de cele care le-au împlinit fanteziile. Ei intră sau ies şi, de obicei, nu vor să aibă contact vizual. Fata ta se va opri să-i spună unei persoane care lucrează pe etaj numărul camerei“.

(va urma)

PATRICK BLACKDEN

COMENTARII DE LA CITITORI