Un alt joc periculos pentru români: Balena Roz, care te trimite la muncă

in Umor "politicianist"

 

Ocupaţi cu combaterea Balenei Albastre, tot mai mulţi români cer ca un alt joc să fie total interzis, şi anume Balena Roz, un joc virtual cel puţin la fel de nociv şi de periculos ca Balena Albastră, mai ales că el se adresează adulţilor, şi nu copiilor.

„Jocul începe paşnic, cu comenzi banale, gen «azi duci gunoiul» sau «mai spală o farfurie»“, a declarat Galtofan Otac, psiholog şi procuror, cel care instrumentează cazul primului român care a căzut în plasa acestui joc macabru.

Pe măsură ce înaintezi, însă, directivele sînt din ce în ce mai aspre, gen „azi îţi faci un CV“ sau „eşti programat la un interviu“.

„Pentru cei care ajung în această fază a jocului, deja este prea tîrziu şi nu mai există cale de întoarcere, fiind pierduţi pentru societate“, a mai declarat Otac, precizînd că „dorinţa de muncă a celor din multinaţionale este depăşită doar de orele suplimentare pe care doresc să le petreacă la birou“.

În prezent, se încearcă identificarea inventatorului acestui joc. Există păreri că acesta, în mod sigur, este un român, care petrece mult timp la birou şi care vrea să se răzbune, în acest fel, pe oamenii normali, care ştiu încă să mai şi trăiască.

DA

SUA au donat Siriei 88,5 milioane de dolari

COMENTARII DE LA CITITORI