Un pilot depune mărturie că nici un avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11 septembrie 2001

in Lecturi la lumina ceaiului

Subiectul aşa-zisului atac terorist din 11 septembrie 2001 poate este consumat în prezent, dar în timp se dovedeşte a fi de actualitate, datorită informaţiilor care ies la suprafaţă. Dacă după consumarea faptelor, în prima lună, varianta oficială părea verosimilă, odată cu trecerea timpului şi mărturii a sute de oameni, precum şi analizarea, atît de către specialişti, cît şi de oameni care doreau să afle adevărul despre acest eveniment, iese în evidenţă faptul că a fost o operaţiune ,,steag fals“, orchestrată de către elita occidentală (SUA, Israel şi Arabia Saudită) cu actorii pe care îi ştim cu toţii, în scopul declanşării ,,războiului împotriva terorismului“, în plan extern, iar în plan intern interzicerea şi reducerea gravă a unor drepturi şi libertăţi individuale esenţiale prin semnarea de către nazistul Bush Jr. a ,,Patriot Act“, care încalcă grav Constituţia SUA.

Scopul general al Administraţiei Bush Jr. a fost întronarea unei dictaturi fasciste în SUA. Mijloacele folosite parcă sînt copie la indigo cu cele folosite de către Hitler în anii ’30 pentru a prelua puterea în Germania. În prezent, se ajunge la concluzia că mijloacele prin care au dus la îndeplinire prăbuşirea şi dezintegrarea WTC nu sînt dintre cele clasice, cum s-ar crede la prima vedere. Ultima concluzie şi cea mai şocantă este că nu s-au folosit nici măcar vestitele avioane care au intrat premeditat în cele două turnuri pilotate de către nişte piloţi arabi neexperimentaţi. Au fost folosite arme şi tehnologie pe care mulţi dintre noi nici nu ne imaginăm că ar exista. În cele ce urmează vă redau o mărturie de excepţie a unui fost pilot CIA. Un fost angajat CIA şi pilot civil a jurat, într-o declaraţie pe propria răspundere, că nici un avion nu a lovit Turnurile Gemene, că ar fi fost fizic imposibil. John Lear, fiul inventatorului Learjet – Bill Lear, a dovedit, din experienţa sa, că ar fi fost imposibil fizic ca un Boeing-767, cum ar fi zborurile – AA11 şi UA175, să fi lovit Turnurile Gemene la 11 septembrie, în special atunci cînd au fost pilotate de către piloţi neexperimentaţi.

El spunea: „Nici un Boeing-767 nu a lovit Turnurile Gemene, cum în mod fraudulos au susţinut guvernul, mass-media, NIST şi contractorii săi, a susţinut în declaraţia pe propria răspundere. Astfel de accidente nu au avut loc, deoarece acestea sînt fizic imposibile, aşa cum sînt descrise, din următoarele motive: în cazul UAL 175, care a intrat în turnul de sud, un adevărat Boeing-767 ar fi început să se dezintegreze, atunci cînd botul a lovit coloanele de oţel de 14 inch, care sînt de 39 de inch (aprox. 99 cm în diametru) pe centru“. „Coada verticală şi orizontală s-ar fi separat instantaneu de aeronavă, cînd ar fi lovit coloanele de oţel şi ar fi căzut la pămînt. Motoarele, la impactul cu coloanele de oţel, şi-ar fi menţinut forma lor generală şi, fie ar fi căzut la pămînt, fie ar fi fost recuperate din resturile clădirilor prăbuşite“. „Nici un Boeing-767 nu ar fi putut atinge o viteză de 540 m/h (aprox. 870 km/h), la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, datorită „vitezei duble parazite“. Suprafaţa fantei motorului nu este concepută pentru a accepta volumul de aer dens de la acea altitudine şi viteză. (Specific că la altitudinea de 8.000-12.000 de metri, la care evoluează aeronavele actuale, aerul este rarefiat, foarte puţin dens, care opune o rezistenţă minimă asupra aeronavei, iar temperatura aerului este de cca. -50 de grade Celsius, n.a.). Bucata de fuzelaj extern presupusă conţine 3 sau 4 decupaje – fereastra este incompatibilă cu un avion care a lovit o coloană din oţel de 14 inch (aprox. 35,5 cm), la peste 500 mph. Ar fi fost mototolită. Nici o parte semnificativă a Boeingului 767 sau motorul nu ar fi pătruns în coloanele de oţel de 14 inch dincolo de miezul masiv al turnului, fără ca o parte din ele să nu se identifice la sol. Resturile colapsului ar fi conţinut secţiuni masive ale Boeingului 767, inclusiv 3 miezuri de motoare cu o greutate de aproximativ 9.000 pounds (aprox. 4 tone, n.a.) bucata, care nu ar fi fost ascunse. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă din oricare dintre aceste componente structurale masive la WTC. O astfel de dispariţie completă a Boeingului-767 este imposibilă“. Declaraţia pe proprie răspundere, din data de 28 ianuarie 2014, face parte dintr-un proces deschis de către Morgan Reynolds, în Statele Unite District Court, Districtul de Sud, New York. În martie 2007, Reynolds, un fost economist-şef sub Administraţia George W. Bush, a depus o Cerere de Corectare cu Institutul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie din SUA, invocînd convingerea că avioanele comerciale reale (Boeing) nu au lovit turnurile WTC. Deşi Mişcarea Adevărul despre 11 septembrie a respins iniţial teoria „nu au existat avioane“, ca prea bizară, după o analiză ştiinţifică şi raţională, aceasta a devenit o explicaţie larg acceptată, datorită probelor colectate. Spre deosebire de orice altă formă de declaraţii, o declaraţie pe propria răspundere devine adevăr în drept, în cazul în care aceasta nu este răsturnată.

În acest caz, guvernul american va fi obligat să admită că varianta oficială dată de Comisia 9/11 este greşită. Căpitan în rezervă, fostul pilot CIA în vîrstă de 65 de ani – care are peste 19.000 de ore de zbor – a atras, de asemenea, atenţia asupra lipsei de experienţă a piloţilor care ar fi zburat cu aeronavele: ,,Presupusa coborîre, controlată în New York pe o linie relativ dreaptă în curs de un pilot novice, este puţin probabilă, din cauza dificultăţii extreme de a controla poziţia, rata de coborîre şi viteza de coborîre în parametrii de zbor «controlat». Este nevoie de un pilot de înaltă calificare pentru a interpreta EFIS“ (displayurile electronice de zbor ), cu care nici unul dintre piloţii hijacker nu ar fi fost familiarizat, chiar dacă a beneficiat de instruire, şi de a folosi controalele sale, inclusiv eleroane, cîrmă, lifturi, spoilere şi drosseli de efect ca să menţină controlul şi coborîrea“. Lear, în conformitate cu declaraţia sub jurămînt, a zburat cu peste 100 de tipuri diferite de avioane în timpul celor 40 de ani de zbor şi deţine mai multe certificate de aviator FAA decît orice alt pilot FAA certificat. El a zburat în misiuni secrete pentru CIA din Asia de Sud-Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa între 1967 şi 1983, apoi a petrecut 17 ani de lucru pentru mai multe companii aeriene de pasageri şi de marfă ca şi căpitan sau instructor de zbor. El este un membru alhttp://pilotsfor 9/11truth.org/ care a arătat în mod constant că era imposibil ca acele avioane să fi lovit Turnurile Gemene în modul în care Comisia 9/11 a sugerat. Comisia nu a luat probe de la experţi sau piloţi atunci cînd a efectuat investigaţiile privind atacurile în 2002-2004 (Sursa: http://neonnettl e.com/).

Ideea care avansează acum este că s-a folosit tehnologie holografică pentru a induce imaginea avioanelor, care s-au şi văzut la TV cum au intrat cu viteză în cele două turnuri, însă acestea au fost lovite cu o armă (electromagnetică, scalară, cu impuls sau de alt gen necunoscută nouă), pentru a realiza efectul. Dacă priviţi foarte atent videoclipul, la minutul 16,25 – se vede o siluetă a unui obiect zburător care evoluează pe lîngă turnuri, chiar în momentul impactului. În afară de aceasta, la momentul impactului, chiar înainte ca silueta avionului (hologramei) să lovească turnul, se vede un flash de lumină. Acesta pătrunde apoi complet în turnul din oţel, fără să se dezintegreze nimic din aşa-zisul avion, ca şi cum ar intra în brînză… Este contrar oricăror legi ale fizicii clasice. În videoclip, la minutul 5, respectiv minutul 11, după ce primul turn este în flăcări, apare clar în deplasare spre cel de-al doilea, o sferă, poate fi un OZN sau o armă secretă, nimeni nu ştie încă, dar efectul a fost constatat… După această scurtă şi nespecialistă analiză, se poate trage o concluzie. În desfăşurarea evenimentului de care am amintit s-au folosit tehnologii de care noi, oamenii de rînd, nu avem habar şi nici nu le concepem. Acestea sînt deţinute de către Cabală pentru a-şi duce la îndeplinire planurile malefice de sclavizare a omenirii. În altă ordine de idei, teama şi panica teribile provocate de acel eveniment pe plan mondial au fost majore. Asta s-a şi urmărit. În plan subtil, energetic, scăderea frecvenţei de vibraţie a conştiinţei planetare şi se pare deschiderea unui portal energetic negativ pentru influenţele reptiliene sau ale altor civilizaţii ET negative (archoni) cu care Cabala conlucrează în acest plan. De ce nu au intervenit civilizaţiile ET benefice pentru anihilarea acestui eveniment? Omenirea avea nevoie de acesta, pentru a se TREZI. Efectul în timp asupra oamenilor a fost exact invers faţă de ce preconizase Cabala. De la acel moment omenirea se trezeşte în massă şi acest fapt este incontestabil. Mai avem puţin ca să punem capăt tuturor planurilor Cabalei şi să începem să construim o lume dreaptă, pozitivă şi benefică pentru tot ce există pe această Planetă. Drum drept spre Lumină!

COMENTARII DE LA CITITORI