VADIM-PREŞEDINTE, ULTIMA ŞANSĂ PENTRU ROMÂNIA!

in Lecturi la lumina ceaiului

 Au trecut 25 de ani de la evenimentele din 22 decembrie 1989, bornă de hotar în Istoria României, cînd, prin jertfa unor tineri curaţi la suflet, s-a trecut de la un regim totalitar la unul semitotalitar, pus la cale în cotloanele agenturilor străine şi avîndu-i ca exponenţi pe kriptocomunistul Ion Iliescu şi pe acoliţii săi din linia a doua a PCR. În tot acest timp, profitorii evenimentelor sîngeroase din decembrie 1989 din România, migrînd de la un partid la altul şi secătuind economia naţională, s-au aflat la Putere, jucîndu-se, ca într-un teatru absurd ŕ la Eugen Ionescu, în drama acestuia „Jocul de-a Măcelul“, de-a schimbarea schimbărilor, adică mai pe înţelesul celor care, din naivitate, i-au votat în alegeri furate, „la vremuri noi, tot noi, activiştii, securiştii, miliţienii, procurorii, judecătorii… etc.“, toată pecinginea regimului de teroare kominternist…

Aşa se face că la distrugerea economică a României au contribuit, în egală măsură, partidele care s-au aflat la guvernare: FSN, FDSN, PDSR, PSD, PUNR, PD, PNŢCD, PNL, PC, UDMR, PDL. Singurul partid care nu s-a aflat la guvernare, dar care, fiind, în mai multe legislaturi, partid parlamentar, s-a opus cu înverşunare jafului din avuţia naţională a fost Partidul România Mare, condus, cu autoritate şi responsabilitate, de preşedintele acestuia, dr. Corneliu Vadim Tudor. Cum bine se ştie, PRM şi Corneliu Vadim Tudor, la alegerile parlamentare şi prezidenţiale din anul 2000, au fost, pur şi simplu, tîlhăriţi de voturi, de către clanul Ion Iliescu, PSD şi aşa-zisele partide de dreapta PNŢCD şi PNL, în realitate nişte remorci ale unui blestem naţional, l-am numit pe Traian Băsescu, iniţiatorul alianţei DA!

Guvernarea Tăriceanu (2004-2008) a fost un nesfîrşit scandal între Traian Băsescu şi primul-ministru, care s-a jucat pe contre, fiind întreţinut în Parlament de către PSD, care, în acest fel, a fost părtaş direct la măsurile arbitrare luate de coaliţia PNL-UDMR. Ratarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu la Referendumul din 19 mai 2007 a fost un duş rece pentru PSD, iar alegerile parlamentare din 2008, prin care PRM a fost furat ca în codru, au însemnat, prin rezultatul lor viciat, boboana pe coliva vieţii politice din România. Sub bagheta blestemată a lui Traian Băsescu, o copie caricaturală a lui Carol al II-lea, s-a pus la cale o struţo-cămilă politică, guvernarea Boc, alcătuită din miniştri PDL-PSD. Aceasta a fost o guvernare catastrofală, care a propulsat-o pe Elena Udrea ca ministru al Turismului, în realitate ea nefiind altceva decît companiona lui Traian Băsescu. Pierderea alegerilor prezidenţiale din 2009 de către Mircea Geoană, în favoarea lui Traian Băsescu, a deschis calea dictaturii băsiste, a celui care, de 10 ani, se închipuie un fac-totum în năpăstuita Românie.

Fără nici o justificare, regimul Băsescu-Boc a redus pensiile şi salariile bugetarilor în iunie 2010, a făcut masive reduceri de personal, a crescut rata şomajului şi a dus, în final, la mari proteste sociale, ce au culminat cu marile manifestaţii de stradă de la Bucureşti, din ianuarie-februarie 2012. Speriat, ca un şoarece opărit, Traian Băsescu a jucat la cacealma, l-a schimbat pe Emil Boc cu Mihai Răzvan Ungureanu şi pe acesta din urmă cu cine n-ai fi crezut niciodată, cu pupilul lui Adrian Năstase, plagiatorul Victor Ponta, copreşedintele alianţei contra naturii, Uniunea Socială Liberală (USL). Şi, astfel, s-a ajuns la cea mai catastrofală guvernare din Istoria României, cu zeci de miniştri incompetenţi schimbaţi ca mărgelele pe aţă, cu scandaluri de corupţie, cu pierderea prestigiului extern în UE şi NATO, cu regresul economic, cu minciunile zilnice ale lui Victor Ponta, cu pomenile electorale prin care se dă cu o mînă şi se ia cu zece. După cum se derulează ancheta în scandalul Microsoft, pare-se că nici Victor Ponta nu este străin de mizeriile Guvernului Adrian Năstase, deoarece, la data respectivă, a fost şeful corpului de control al acestuia. Dar, cum-necum, Victor Ponta candidează pentru prima funcţie în stat şi deja a împînzit toată ţara cu afişe şi bannere, pe care se află figura lui de mongoloid, mîndru de a fi român într-o Românie distrusă de dictatura partidului-stat, PSD!

Dar, merită el o asemenea onoare? Desigur, fiecare cetăţean are dreptul să voteze cum crede de cuviinţă, dar, de data aceasta, are obligaţia să se gîndească de o mie de ori unde pune ştampila de vot, deoarece alegerile din 2 noiembrie 2014 au o miză uriaşă. Ori România se occidentalizează spre bine, ori va rămîne o colonie, la cheremul rechinilor naţionali şi internaţionali. Din aceeaşi categorie de mincinoşi şi demagogi fără ruşine fac parte şi alţi candidaţi-fantomă la Preşedinţia României: Elena Udrea, Călin Popescu-Tăriceanu, Teodor Meleşcanu, circarul Dan Diaconescu Direct, torţionara Monica Macovei, colportorul Gheorghe Funar. De ceilalţi nici nu merită să discutăm, fiind nişte iluştri necunoscuţi. Rămîne de analizat cazul primarului Sibiului, candidatul ACL, Klaus Iohannis.

În fapt, acesta este agentul Berlinului, dominat de cancelarul Angela Merkel. Deşi candidatura lui rămîne incertă, neamţul promite marea cu sarea, eradicarea şomajului şi o doctrină socială a lucrului bine făcut cu investiţii uriaşe germane şi austriece. Vom trăi şi vom vedea şi ce şi cum balcanicii de pe Dîmboviţa îl vor faulta prin alunecare pe nemţălău… Dar, mult mai aproape de noi se află un român adevărat, din os de oltean şi mamă ardeleancă, un om de talent, poet născut, şi nu făcut, patriot înflăcărat, om politic justiţiar care a refuzat să meargă la furat cu hoţii şi interlopii, gunoaie ridicate la suprafaţă, de 25 de ani de falsă democraţie parlamentară, prin care toţi bandiţii şi-au cumpărat imunitatea.

Acest om este Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie 2014. Votîndu-l pe Vadim, electoratul român va da o lovitură ucigătoare Mafiei, se va elibera de sărăcie printr-o dezvoltare durabilă, va face din România o ţară respectată în UE şi NATO. Să nu se uite că Vadim a reprezentat, cu cinste, România în Parlamentul European, că s-a opus, cu înverşunare, privatizărilor frauduloase, gen PETROM, PETROMIDIA, OLTCHIM, CFR, TAROM, HIDROELECTRICA, ALRO-SLATINA, ANTIBIOTICE IAŞI, SPITALUL FUNDENI etc. Totodată, Corneliu Vadim Tudor a stat pavăză la toate încercările de autonomie şi federalizare iniţiate de UDMR.

VADIM-PREŞEDINTE ESTE ULTIMA ŞANSĂ PENTRU ROMÂNIA!

Conf. univ. dr. Florin Iordache

COMENTARII DE LA CITITORI