Vizita de lucru a tovarăşilor Victor Ponta …

in Lecturi la lumina ceaiului

Vizita de lucru a tovarăşilor Victor Ponta şi Daciana Sîrbu la cazarma de la Tîrgovişte

 

Asta da, Mafie! Apar la televizor toţi nenorociţii, găgăuţii, guşaţii – numai eu nu apar! La nici un post TV, cu excepţia unuia: România TV, dar şi acolo, destul de rar, cel mult o dată pe săptămînă. În rest, pauză! TVR, Antena 3, Realitatea TV, Prima TV, Naţional TV, Digi, B1 TV… Cîte sînt? Nu mai puţin de 7! Cei mai cîinoşi sînt lefegiii lui Dan Voiculescu, dirijaţi de argatul ţigan Mihai Gîdea: de 5 ani sînt interzis la Antena 3! Şi îmi vorbesc ăştia, mie, de democraţie, de drepturile omului, de libertatea de exprimare… De ce atîta ură împotriva mea? Ce

i-am făcut eu acestui puradel care pretinde că e creştin, Gîdea? L-am băgat cu rîtul în propriile mizerii monarhiste şi agramate. I-am rupt urechile atunci cînd a îndrăznit – el, un klingonian incult – să-i facă „pupincurişti” pe Tudor Arghezi, George Călinescu, Mihail Sadoveanu, Eugen Barbu. În afară de mine, nimeni nu l-a pus la punct pe magraon. Tot astfel, nimeni n-a reacţionat, de-a lungul timpului, atunci cînd rabinul Mozes Rozen şi-a permis să-l jignească pe Mihai Eminescu, făcîndu-l precursor al fascismului, legionar, huligan, pornograf, sifilitic. Dar eu am fost bărbat şi l-am dat cu capul de toţi pereţii Limbii Române, cu orice risc. De aici mi se trage eticheta de „antisemit” – deşi un creştin practicant, ca mine, nu poate fi aşa ceva. Şi nimeni n-a reacţionat la infamia scandaloasă săvîrşită de un alt profitor al „industriei holocaustului”, Elie Wiesel, care, aflat la Bucureşti, şi-a permis să guiţe: „România a ucis, a ucis, a ucis!”. Atunci i-am dat replica necesară: „Elie Wiesel e un porc, e un porc, e un porc!”.

Acesta sînt eu. Un om cu şira spinării. Nu mîndru, ci demn. Normal că un personaj atît de incomod, care n-are ce pierde şi nu poate fi şantajat, îi sperie pe mulţi. Da, aceasta e realitatea: mulţi fug ca dracul de tămîie, se ascund la telefon, înghit orice săpuneală din partea mea, fără a da vreo replică. Le e frică. La prima vedere, le e frică de mine. În realitate, le e frică de faptele lor mizerabile. Adevărurile rostite de mine, cu vehemenţă, nu pot fi combătute. Sînt prea vechi anchetator de presă şi am surse de informare multiple şi de reală valoare. De cîţiva ani, am luat „jocul” pe cont propriu. Nu am nevoie de nimeni şi mulţumesc lui Dumnezeu că sînt sănătos şi pot să scriu. Aceste două publicaţii – „România Mare” şi „Tricolorul” – sînt ca „Tunurile din Navarone”, film în care a jucat Anthony Quinn. Trag cu ele pînă se înroşeşte ţeava. Ele sînt cele mai fidele oglinzi ale Poporului Român. Nu-mi place să le laud, chiar eu, patronul şi artizanul lor. Dar românii au priceput, demult, că e o diferenţă cosmică între presa militantă şi curajoasă, care se face în paginile lor – şi presa mercenară, pleşcară, pupincuristă, ticăloşită, practicată în fiţuicile unor mafioţi. Care n-au numai ziare, ci şi televiziuni. Unde, repet, eu sînt interzis. Am un sentiment de silă faţă de B1 TV, post înfiinţat cu ajutorul meu nemijlocit, după ce George Constantin Păunescu m-a vizitat la Poiana Braşov, în iarna anului 1994, şi m-a rugat să vorbesc cu primul-ministru Nicolae Văcăroiu. Dar, asta-i viaţa… Facerea de bine la români… Emisiunile acestor posturi abuzive sînt proaste. Ratinguri pînă la genunchiul broaştei. Departe de mine gîndul de a suferi că nu apar alături de nişte neica-nimeni, de teapa unor danandronic, sabinorcan, mălinbot, adrianursu, cozminguşă. În comparaţie cu mine, ăştia sînt nişte păduchi. Care trăiesc din „bani negri”. Fiindcă nu cred că are cineva neruşinarea să pretindă că televiziunile respective amortizează şi sînt pe profit! NIRO să trăiască! Virgil Măgureanu! Traficantul de copii Cristian Burci. Asfaltangiul Costel Căşuneanu! Şi alţii ca ei.

Iată de ce mesajul meu e ascuns şi ajunge greu la populaţie. Care populaţie, în cea mai mare parte a ei, nu ştie că voi candida la Preşedinţie. De unde să ştie, din moment ce se perindă pe micile ecrane aceleaşi şi aceleaşi figuri de impostori reciclaţi? Aceasta e campania „ciorbelor reîncălzite”. Ei cu ei. Ei între ei. Ei despre ei. Ei fiind cine? Nişte criminali, care au nenorocit ţara şi, odată şi odată, tot vor plăti, nici o grijă. Repet: eu, unul, rezist. Dar rezistă şi Poporul Român? Mai rezistă, el, încă 5 ani cu Mafia pe cap? Fiindcă asta e situaţia: românii trebuie să aleagă între Mafie (Victor Ponta, Klaus Iohannis ş.a.) şi Anti-Mafie (Eu). Maşinăria infernală pusă la punct, de-a lungul a 20 de ani, de ciracii lui Ion Iliescu nu are alt scop decît să FURE. Fură tot. Fură zahărul din ceai. Fură morfina bolnavilor de cancer. Fură viitorul copiilor acestei ţări. Dar ce joc de glezne, ce autobuze şcolare (de parcă le-ar plăti borfaşii ăştia din banii lor), ce tăieri de panglici, ce măriri de pensii (pe care le scoate dintre tampoanele ei mucegăite fosta amantă a lui Nicu Ceauşescu)! Imaginea emblematică a acestui PSD lacom de putere şi de avere e Corina Creţu. O ruşine pentru români, în general, şi pentru femei, în special. Nu credeam că avortonul politic al lui Ion Iliescu se va transforma în monstru – mă refer la partid, nu la femeia gonflabilă, care are un ochi la slănină şi altul la tescovină (bea de stinge). În locul lui Cioloş avem o Ciolănoasă. Ne reprezintă această caricatură profund incultă în Guvernul Europei? Ce calităţi are? Îi ţine trena şi lumînarea Dacianei Sîrbu? Dar cine e Daciana Sîrbu? Cabinetul 2! Tare mă tem că va sfîrşi la fel ca fosta locatară a Cabinetului 2. Iar bărbătuşul ei, care a început să facă vizite de lucru mai ceva ca Nicolae Ceauşescu, va sfîrşi la fel. Şi încă ceva: peste ce ţară vor domni ăştia, Ponta, Dragnea, Oprea, Mazăre, Oprişan, Culiţă Tărîţă, Bănicioiu, Stanoevici şi alţi trepăduşi, ieşiţi din fundul lui Adrian Năstase, care, ca o păpuşă Matrioşka, a ieşit din fundul lui Ion Iliescu? Peste un CIMITIR!

CORNELIU VADIM TUDOR

COMENTARII DE LA CITITORI