Votaţi-l pe Tribun!

in Război corupției

 

Zilele acestea am primit un telefon de la o cititoare, pe nume Mirela Tabără, aflată în concediu pe Coasta de Azur, care mi-a spus că a descoperit pe site-urile revistei ,,România Mare” şi ziarului ,,Tricolorul” mai multe materiale (articole, poezii, reportaje) interesante, care reflectă viaţa de zi cu zi a românilor şi starea de fapt a ţării. Mi-a precizat, totodată, că atît ei, cît şi colegilor din grupul cu care îşi petrece concediul, le-au atras atenţia, în mod deosebit, rubrica ,,Săptămîna pe scurt”, semnată de Alcibiade, şi poeziile scrise de Corneliu Vadim Tudor, printre acestea din urmă dînd ca exemplu titlurile ,,Scrisoarea unui copil către mama plecată la muncă” şi ,,Nu pot să vă iert, trădătorilor!”. Cititoarea noastră s-a declarat impresionată de versurile în care autorul dă glas revoltei sale în faţa nedreptăţilor şi suferinţelor la care e supus Poporul Român: ,,Doamne, cînd ridici blestemul/ De pe-acest popor creştin?/ Nu e vinovat sistemul/ Pentru nesfîrşitul chin”.

Sînt, de asemenea, şi alte articole pe care aceeaşi cititoare le-a remarcat şi care, în opinia ei, au darul să confere diversitate şi un caracter autentic celor două publicaţii, printre acestea menţionînd: ,,Ilie de la sculărie”, ,,Bulă”, ,,Ca la noi, la nimenea”, de Anton Voicu, ,,Ne îndopăm cu E-uri”, de Vlad Hogea, ,,Reportajele «României Mari»”, de Ilie Costache, etc. Opiniile exprimate în toate aceste materiale (lista e cu mult mai mare), alături de scrierile în care străluceşte stilul pamfletar al Tribunului, fac sarea şi piperul publicaţiilor conduse de Corneliu Vadim Tudor, spirit ales, întotdeauna atent la vocea Poporului Român, rezonînd împreună cu acesta în lupta contra Mafiei care a distrus ţara.

Închei aceste rînduri cu îndemnul, pe care îl adresez tuturor românilor de bună-credinţă, de a cumpăni cu mare atenţie înainte de introduce votul în urnă. Eu anunţ, de pe acum, că îl voi vota pe Tribun, singurul om care ne poate oferi garanţia că România va schimba direcţia, urmînd calea dorită de popor. Dragi compatrioţi, după 25 de ani de rătăciri şi de ezitări, la 2 noiembrie a.c., să dovedim că ne-am deşteptat!

ANTON VOICU

COMENTARII DE LA CITITORI