Zece motive pentru care Cristian Buşoi nu a preluat şefia PNL

in Umor "politicianist"

De curînd, PNL are un nou preşedinte în persoana lui Ludovic Orban, acesta fiind votat de o majoritate covîrşitoare ca fiind noul preşedinte al partidului în detrimentul lui Cristian Buşoi. Expunem mai jos zece din posibilele motive pentru care Buşoi, acest simpatic hamster al politicii româneşti de dreapta, a pierdut şefia PNL.

  1. Nu a avut o relaţie apropiată cu cîinele său, aşa cum Orban a pozat la începutul anului 2016, cînd candida la Primăria Capitalei.
  2. Nu bea suficient de mult precum contracandidatul său, motiv pentru care a pierdut încrederea şefilor de organizaţii ale PNL, ştiut fiind faptul că rezistenţa la bătură este un element de bază al socializării şi atragerii de simpatie în politică.
  3. Iohannis nu i-a trimis SMS lui Orban să se retragă din cursă, pentru că, din SUA, costul unui SMS este mai ridicat decît pe teritoriul Uniunii Europene.
  4. Pentru că Partidul Viitorului, cu care Buşoi şi-a făcut campanie, nu este PNL, aşa cum nici PSD sau USR nu este.
  5. Pentru că tineretul PNL nu are încredere în cineva care a furat şi nu a dat şi altora reţete de îmbogăţire
  6. Pentru că Ludovic Orban avea de recuperat funcţia pierdută în 2014 în faţa Alinei Gorghiu şi Iohannis îi promisese că, dacă Alina se mărită între timp, îl lasă pe el la conducere.
  7. Pentru că Buşoi nu ştie să cînte aşa bine la chitară şi nu e lacto-vegetarian, precum Orban.
  8. Pentru că Orban nu figurează în dosarele primite de Iohannis de la CIA.
  9. Pentru că pe Trump l-a durut la bască cine o să fie preşedintele PNL, atît timp cît acest partid nu contează deloc la nivel naţional, european, mondial şi universal.
  10. Pentru că Buşoi este prea bogat ca să încurajeze furtul în partid, ştiut fiind că Orban este sărac şi nu are nici măcar un mizilic de 50.000 de euro să apară la TV.

DA

 

Bursa de tranzacţionare a angajaţilor din Bucureşti

 

Păreri și opinii