ZI NEAGRĂ PENTRU EUROPA

in Lecturi la lumina ceaiului

PRM solicită organismelor internaţionale anularea alegerilor frauduloase din România!

 

Comunicat de Presă

Ceea ce am anticipat în numeroase apeluri de protest şi intervenţii radio-televizate, din păcate s-a întîmplat: duminică, 25 mai, s-a înregistrat cea mai neruşinată fraudă electorală din Istoria modernă a României! Aceasta este o zi neagră pentru Europa. PRM nu este singurul partid care reclamă uriaşa fraudă electorală: aceleaşi contestaţii vehemente au fost formulate de PNL (membru al ALDE), de PDL şi PNŢCD (membre ale PPE) ş.a.m.d.

În această situaţie de o gravitate excepţională, care aruncă în aer fragila construcţie a Europei Unite, PRM solicită:

1) Sigilarea de către DNA a tuturor sacilor cu buletine de vot şi analizarea lor, filă cu filă.

2) Pedepsirea, prin Lege, a tuturor acelora care se fac vinovaţi de această fraudă inimaginabilă, făcută cu ştiinţă şi pregătită din vreme.

3) Rugăm organismele internaţionale ca, în virtutea tuturor probelor şi evidenţelor existente şi care se vor recolta în zilele următoare, să anuleze rezultatele scandaloase ale acestei mascarade electorale.

Îi invităm pe reprezentanţii PRM în Secţiile de Votare din întreaga ţară să nu dea crezare aşa-ziselor sondaje de opinie – falsificate de Mafia Electorală – şi să rămînă, pînă la sfîrşit, la datorie.

Reamintim că alegerile de la 25 mai au fost pentru Parlamentul European, nu pentru o Primărie dintr-o comună uitată de lume. Ce ruşine!

CORNELIU VADIM TUDOR

25 mai 2014

 

COMENTARII DE LA CITITORI