ZILE DE DOLIU NAŢIONAL

in Lecturi la lumina ceaiului

Începe Rezistenţa Poporului Român împotriva ocupanţilor străini

 

Motto: „Cine-au îndrăgit străinii,

                 Mînca-i-ar inima cîinii,

                 Mînca-i-ar casa pustia,

                 Şi neamul nemernicia!“

MIHAI EMINESCU

 

Cine l-a inventat pe handicapatul ăsta de-şi zice Klaus Iohannis? Ce-a făcut la viaţa lui? A fost un obscur dascăl de provincie, un fel de Domnişoara Cucu, după care a devenit geambaş de case şi traficant internaţional de copii. O tripletă de beţivi, formată din Vasile Blaga, Ludovic Orban şi Traian Băsescu, a pus ochii pe individ şi, crezîndu-l mototol (cuvînt înrudit cu matol), a furat alegerile pentru el. Ce-i drept, o mînă de ajutor au dat Ungaria şi Germania – prima cu voturi, a doua cu bani, foarte mulţi bani. Îşi vor muşca mîinile, foarte curînd, toţi acei iresponsabili care l-au adus pe retardatul ăsta pe capul Poporului Român. Nu pot să-mi explic ce se întîmplă cu acei conaţionali care se bucură că un străin de Neam şi Lege a fost „ales” preşedinte al României. Chiar toţi au fost mituiţi? Ori sînt unii idioţi din născare. Sau poate habar n-au de Istoria acestei ţări şi le sună bine, în urechi, un nume care seamănă cu unele din filmele DEFA – Berlin. Răul, uriaşul rău, a fost făcut. Fraudele la vot au fost cumplite – în primul rînd, cei peste 600.000 de români care au votat pe Listele Suplimentare (adică de cel puţin 2-3 ori fiecare). Fruntaşe ale „suveicii“ au fost judeţele Bihor (V. Blaga), Ilfov (M. Petrache), Timiş (C. Ostaficiuc) şi Cluj (E. Boc). De aici diferenţa. Niciodată, în Istoria sociologiei şi a alegerilor pe plan mondial, un candidat care, în turul I, avea un handicap de 10% (30%, faţă de 40%), nu a recuperat imensa diferenţă şi nu a cîştigat cu 54% – aşadar, un salt de 24 de procente! E ilogic. E aberant.

Mafia electorală minte că acest zombi nesărat şi greoi atît la trup, cît şi la minte, ar fi primit voturi, în turul II, şi de la membrii şi simpatizanţii PRM!

Cîtă neruşinare! Electoratul meu e disciplinat şi naţionalist, aşa că, în ruptul capului, n-ar vota cu un sas de religie luterană. Aşa ceva este exclus. Dar, apropo de Mafia Sondajelor: mai are tupeul să scoată capul în lume? Cît de serioase au fost „sondajele” anterioare, care îl dădeau pe Victor Ponta cîştigător sigur, cu 54% la 46% – pentru ca, brusc, în turul II, scorul să se inverseze? Ori poate aceşti bişniţari au vrut să păcălească vigilenţa PSD? Dar banii i-au încasat, asta nu se pune la îndoială.

Nu merita România o insultă atît de teribilă! E prea mult, după 25 de ani de jaf şi urgie. Blestemul se prelungeşte şi se transformă în Apocalipsă. Şi parcă niciodată n-a fost mai actuală lucrarea nenorocită a „cozilor de topor”. Străinii au pretenţii neruşinate, urzesc planuri, încearcă să pună şaua pe tine – dar dacă n-ar exista „cozile de topor”, ei n-ar avea nici o şansă. Dacă în Istoria politicii româneşti a existat „Trădarea Generoşilor”, la sfîrşitul Secolului XIX, iată că acum avem de-a face cu „Trădarea Beţivilor”. Eu presimt că aceşti alcoolici vor primi, foarte curînd, de la Dumnezeu, răsplata pentru abjecţia lor: or să se înece cu propria vomă. Cît despre săsălăul mutant care a fost instalat, prin furt, pe tronul lui Mihai Viteazul, îl vor ajunge, pînă la Paşte, blestemele popilor ortodocşi. Acum şi aici începe Rezistenţa Poporului Român împotriva ocupanţilor străini!

CORNELIU VADIM TUDOR

17 noiembrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI